Kulturhuset Rejsestalden
Kultur og fritid
Kultegning af fuckfingre af kunstneren Konrad Ross.JPG

VR kunstudstillinger

Vi har efter mange år med spændende lokale, nationale og internationale kunstudstillinger i de gamle staldbåse valgt at sadle om og ikke bare rykke vores udstillinger ud midt i huset, men også kaste publikum ud i en ny kunstnerisk form: Virtual Reality.

Gennem flot støtte fra Gårdejer Povl og Krestine Mathisens Fond sender vi kunstinteresserede gæster ud på en virtuel rejse skabt af både nationale og internationale kunstnere. På kunstscenen er virtuel kunst et relativt nyt kunstnerisk format, men stadig flere kunstnere eksperimenterer med det. Vi håber, det bliver spændende for folk at få lov til at opleve kunst på denne måde. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at vi, med vores nye tiltag, håber på at få flere børn og unge til at interessere sig for kunst.

Indtil videre råder Rejsestalden over ét par VR-briller. Er man en gruppe på besøg, tager det derfor lidt længere tid end dengang, der var billeder på væggene. Resten af gruppen kan enten følge med på en computer eller slå sig ned med en kop kaffe.

Læs om den kinesiske kunstner, Yu Hongs, kunstværk.

Nyfødt barn holdes af sygeplejerske. Billede fra Yu Hongs virtual reality værk.


Nyheder

Kalender

15. juni - 31. december 2020

Oplev en lydinstallation

Vi hylder genåbningen af Rejsestalden med lydinstallationen LYDVÆRK af Anders Vestergaard & Kåre Elers placeret på Rejsestaldens gårdsplads.
Folkene bag lydinstallationen, foto Kristian Vilmann.png
Folkene bag lydinstallationen, foto Kristian Vilmann.png
1. januar 2021 14:00 - 16:00

Nytårsmarch 2021

Skyd det nye år i gang med en gåtur