Kulturhuset Rejsestalden
17. november 2021

Valg til Rejsestaldens bestyrelse

Få medindflydelse på dit lokale kulturhus og dermed udviklingen af kulturliv i Frederikssund Kommune

Der er valg onsdag den 8. december kl. 17 i Rejsestalden, meld dig som kandidat inden 30. november.

Der skal vælges to medlemmer fra Frederikssund Kommunes kulturområder (folkelige, kulturelle foreninger/grupper, samt enkeltpersoner). Hvis du kunne tænke dig at være aktiv i Kulturhuset Rejsestaldens bestyrelse, så send en mail inden den 30. november med lidt om dig selv og hvorfor du stiller op. Mailen med vedhæftet foto sendes til Rejsestaldens leder Anja Boe på alind@frederikssund.dk. Og selvfølgelig kunne møde op på valgdagen. Du kan også ringe til Anja Boe og høre om bestyrelsens arbejde på mobil 26164190.

På valg er Flemming Møller og Kirsten Lindholm Andersen. Man er aktiv i bestyrelsen i en periode på to år gældende fra 1. januar 2022. Rejsestaldens bestyrelse mødes cirka tre gange årligt.

Er du nysgerrig på Rejsestalden? Så kig videre på vores hjemmeside eller på vores Facebookside.

Det er bestyrelsens opgave at følge arbejdet i Rejsestalden og sammen med brugerne udvikle Rejsestalden i forhold til dens formål, brugernes behov, ønsker og idéer. Derudover skal bestyrelsen styrke Rejsestaldens samarbejde med kommunens foreninger, institutioner, kultur- og fritidsliv samt turist- og erhvervsområdet og være orienteret i forhold til Rejsestaldens organisation og budget. Bestyrelsen består af syv medlemmer. Tre personer fra Frederikssund Kommunes kulturområder (folkelige, kulturelle foreninger/grupper, samt enkeltpersoner). Medlemmerne sidder i en periode på to år og er skiftevis på valg hvert andet år. Et medlem udpeget af Jægerspris Turistforening. Personen sidder i en periode på to år ad gangen og er på valg i ulige år. To medlemmer udpeget af Byrådet, som følger den kommunale valgperiode. Et medlem fra erhvervsområdet udpeget af FETC.