Kulturhuset Rejsestalden
Kultur og fritid
Songs made visual, der tegnes på plade bag sangerinde

Kulturhuset Rejsestalden - alt kan ske

Ja, sådan har vores motto været længe, men hvorfor nu det? Fordi det er udgangspunktet for vores arbejde i Danmarks, vist nok, mindste kulturhus med ansatte. Tre deltidsansatte medarbejdere og en dejlig gruppe af frivillige løser vores to basisopgaver: At præsentere et bredt udsnit af kultur og kunst, gerne gennem involvering og samarbejde, og at lægge hus til turistinspiration, foreningsaktiviteter og borger- eller foreningsskabte arrangementer. Se kommende arrangementer

Vi tager også imod folk eller foreninger, der har brug for hjælp til at søsætte nye initiativer. Vi er med andre ord fødselshjælpere, hvis du går rundt med en god idé, som du ikke helt ved, hvordan du skal komme videre med. 

Rejsestalden set fra Hovedgaden i Jægerspris. Foto: Jesper Ray.

Rejsestalden ligger midt i det skønne Jægerspris, med skoven og slottet som nabo. Den originale rejsestald blev bygget som en del af Jægerspris Hotel i 1875. I 1995 blev den gennemgribende renoveret og forvandlet til et kulturhus på initiativ af en håndfuld aktive borgere. 

På trods af sine få kvadratmeter rummer Rejsestalden mange forskellige faciliteter. Vognporten bruges til arrangementer og møder, de gamle hestebokse til reception, kontor og og udstillinger, herudover rummer huset også et turistinspirationsområde og et køkken. Udenfor har vi en fin gårdsplads med en lille scene. Og så er vi også bare et hus, du kan komme og sætte dig i, læse lokalavisen, se kunstudstillingen, få varmen eller drikke en kop kaffe.

Vognporten står gratis til rådighed for foreninger, institutioner og borgere i Frederikssund Kommune, men udlånes ikke til fester og private formål. Læs om udlån.

Kulturhuset Rejsestalden er med andre ord et hus for alle og et hus hvor alt kan ske.

Velkommen


Nyheder

Kalender

19. marts - 2. juni 2024

Havdal

en udstilling med dybe rødder af Jette Ellgaard
Havdal planter
Havdal planter
24. april 2024 09:15 - 10:30

Samvær for pensionister

hver onsdag i Rejsestalden
Pensionister samlet ved langbord i Rejsestaldens Vognport, foto Camilla Hultén.jpg
Pensionister samlet ved langbord i Rejsestaldens Vognport, foto Camilla Hultén.jpg
24. april 2024 19:00 - 21:00

Lev for det halve - og få det hele

Foredrag med forfatter Nanna Hyldgaard Hansen, som giver praktiske hverdagsråd og sparetips, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt.
Foto Lev for det halve (16x9).png
Foto Lev for det halve (16x9).png