Kulturhuset Rejsestalden

Vi tænder juletræet i Jægerspris

Søndag d. 27. november kl. 11-17

Det store, smukke træ fra Nordskoven tændes og lukker julelyset ind i Jægerspris. Det sker med hyggelige juleaktiviteter i og omkring Kulturhuset Rejsestalden i samarbejde med Jægerspris Netværk, JAS og Slotsparkens Friskole. Træet er sponseret af Frederik den Syvendes Stiftelse.

Program:

Kl. 11-17 Besøg Kulturhuset Rejsestalden. Her kan du blandt andet se fotograf David Folis udstilling. Der er gratis entré.

Kl. 13-17 JULEBAZAR. Fra teatersalen på Slotsparkens Friskole stråler lyset ud gennem vinduerne. Der er lys i juletræet og duften af gran og julebag breder sig. Kom indenfor på den hyggelige skole, hvor teatersalen danner rammen om en stemningsfuld julebazar med små boder, der blandt andet sælger hjemmebag, hjemmelavede bolcher, gran, dekorationer og meget andet. Ønsker du en bod, så kontakt skolen på 30 23 20 58.

Kl. 13-15 Måske har du set ham gå rundt derude, multimusiker og nissehuemester Erik Westergren, der enten har en grøn alfe- eller rød nissehue på hele året. Nu viser han børn, hvordan de selv syr en fin nissehue til jul. Det sker i Rejsestalden. 

Kl. 13-17 Jægerspris Netværk har hyggelig Julecafé i Rejsestalden. Æbleskiver, gløgg og andre lækkerier kan købes og nydes inde og ude.

Kl. 15.30 Eleverne fra Slotsparkens Friskole synger på Rejsestaldens udendørsscene.

Kl. 15.45 JAS optræder på Rejsestaldens udendørsscene med smagsprøver fra årets juleforestilling ”Folk og røvere i Kardemommeby”.

Kl. 16 Juletræet tændes af julemanden og der uddeles slikposer til de første 400 børn.

Juletræstændingen koordineres af Jægerspris Netværk og Rejsestalden.

Tak til sponsorerne: • Juletræet bliver leveret fra Nordskoven af Kong Frederik Den Syvendes Stiftelse • Lyset på juletræet og slikposerne er doneret af Jægerspris Netværk • Kørsel af juletræ varetages af Bredahl Kristensen ApS. Tak til alle!

Rejsestaldens julelogo som viser et juletræ der vokser op af Rejsestaldens tag

Arrangement: Rejsestalden i samarbejde med Jægerspris Netværk, JAS og Slotsparkens Friskole