Kulturhuset Rejsestalden

Ind i skoven

Kunstudstilling af keramiker Marianne Krumbach 4. april - 25. maj med fernisering for alle 6. april kl. 17-19

I sin keramiske praksis skaber Marianne Krumbach skulpturelle objekter og relieffer, der for det meste henter inspiration i naturens motivverden. - Jeg kalder mit keramiske projekt for formidling af stemninger og tilstande gennem naturobjekter. Jeg er interesseret i, gennem udvalgte vækster i naturen, at fortælle den historie jeg læser ind i dem. Det er når jeg opdager en vækst eller plante, der i sit udtryk rammer noget almengyldigt, at jeg bliver interesseret. Det kan ofte være en historie om noget skævt, faldet eller vissent, noget der på én eller anden måde rammer ved siden af det perfekte, fortæller Marianne Krumbach.

- Mine værker er langt fra tilfældige, men de har en iboende grad af eget liv, som jeg har tilladt dem at have. Det kan være i min tilgang til leret, hvor mine aftryk fra modellering er et væsentligt element i værkerne. Det kan være en vis margin for bevægelse i ovnen eller glasurens eget liv, der ligger uden for min rækkevidde. Derved lever de på sin vis videre i deres nye form.

Naturfarvet krukke med birkekvist voksende udenpå, keramik af Marianne Krumbach

Om Marianne Krumbach:  Født i 1970 og uddannet fra Designskolen i Kolding i 2001, linjen for keramik og glas. Har siden 2007 haft værksted i Københavns Nordvest-kvarter sammen med fire kolleger.

Udstillingen er en del af Jægerspris Blomsterfestival. Se det øvrige program

Arr.: Rejsestalden i samarbejde med SuperBrugsen i Jægerspris