Kulturhuset Rejsestalden

20. oktober 2024 kl. 13-15

Det Kreative Klubhus i Rejsestalden

En gang om måneden flytter Sara sit kreative klubhus ind i Rejsestalden. Det kræver ingen forudsætninger at være med, og klubhuset er for både børn og voksne. Også alle dem, der synes, at de er u-kreative. For som Sara siger: ”Kom bare du! Ingen bliver vurderet, målt eller vejet i Det Kreative Klubhus. Her skaber vi os… Sammen” :)

Her kommer en hilsen fra Sara:

“Kære venner, så kom efteråret med regn og rusk, smukke farver og det mest fantastiske lys. Vi rykker os lidt tættere sammen indendørs, hvor alt må blive fejret med varm kakao og stearinlys.
I Klubhuset er det vindues-stjerne tid, en rigtig efterårs klassiker. Vi skal folde en smuk stjerne til at klistre direkte på ruden. Når efterårssolen så står helt rigtigt på himlen, så skinner den stjerne noget så flot.
Hvis vi får tid, så skal vi altså også lave lidt andet efterårspynt, det har den her årstid altså fortjent.
Jeg glæder mig til at sig dig craft-kammerat.
Kh Sara”

Lidt om underviseren

Sara er indehaver af Det Kreative Klubhus. Hun elsker at skabe ting med sine hænder og især at skabe i et fællesskab sammen med andre. Derfor har hun lavet Det Kreative Klubhus hvor man kan crafte sammen. Ikke kun fordi det er hyggeligt, men også fordi det er vigtigt for vores trivsel og mentale sundhed. I det travle liv vi alle sammen lever er der mange ting vi skal hver dag, og meget få ting vi gør, fordi vi ikke kan lade være. Den balance vil Sara gerne rykke på! Så kom og være med og mærk nydelsen ved at glemme dig selv et øjeblik, glemme tid og sted, og få adgang til det rum, hvor passionen lever, blodtrykket sænkes og travlheden forlader kroppen for en stund.

Det kreative klubhus er åbent for alle, men kræver tilmelding her

Velkommen i det Kreative Klubhus!


Det kreative klubhus i Rejsestalden

Arrangør: Rejsestalden