Kulturhuset Rejsestalden

Udstilling: Colours Unbound: Expressions of Change 

Sanselige tuft-værker af Susanne Christiansen, som er kunstneren bag navnet SC.Design, udstilles i Rejsestalden fra den 10. januar - 17. marts 2024.

SC.Designs værker har et naivt og legende udtryk, dog ofte med en tilgang til de udfordringer vi har i dag såsom klimaforandringer. Dermed har hun også værker, der er inspireret af fabeldyr og ens eget kaotiske liv i vilde farver og udtryk.

Susannes Christiansens baggrund er fra design verden med afsæt i fashion. Hun har dog primært arbejdet i grafisk design, scenograf på spillefilm og foto samt street art i sine yngre dage.

"Mit "tema" om man vil - er jo nok primært vores tilgang til klima - dette ses blandt andet på mit værk "eat or get eaten" som omhandler, at vi bliver hvad vi spiser: tag til eftertanke hvad du putter i munden! Tag for eksempel værket "Tales of the ocean" som omhandler vores behandling af havet og hvad der er ved at ske; vi kan ikke blive ved, da havet skaber liv, etc. Uden liv, ingen ilt - det påvirker hele økosystemet i havet og så videre", siger Susanne Christiansen om sine tanker bag værkerne, som er med i udstillingen.

Du kan læse mere om SC.Design på kunstnerens hjemmeside

Udstillingen kan opleves i Rejsestalden fra den 10. januar til og med den 17. marts 2024. 

Gratis entré! Se åbningstiderne på vores hjemmeside.

Arrangør: Rejsestalden